'Cim Bom', Kupada Liderliğini Sürdürdü

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, ikinci hafta sonunda puanını 4'e yükselterek, B Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan mücadelede ideale yakın kadroyla mücadele eden sarı kırmızılılar, karşılaşmadan Selçuk İnan'ın ilk yarının son dakikalarındaki penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Uzun süre skor üstünlüğünü koruyan Galatasaray, 89. dakikada Diarra'nın golüne engel olamadı ve mücadele 1-1 tamamlandı. Kupada ilk hafta Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'u 2-0'la geçen "Cim Bom", ikinci haftada Medical Park Antalyaspor engeline takıldı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.
Galatasaray, bu sonuçla puanını 4'e yükseltti ve takipçileri Elazığspor ve Medical Park Antalyaspor'un ikişer puan önünde liderliğini sürdürdü.
-Bruma'ya geçmiş olsun mesajı-
Sarı kırmızılı futbolcular, Medical Park Antalyaspor maçı öncesinde ısınmaya sakatlığından dolayı sezonu kapatan Bruma'ya geçmiş olsun mesajı içeren tişörtler çıktı.
Oyuncular, Bruma'nın fotoğrafının yer aldığı ve "Forca Bruma nos estamos com voce (Haydi Bruma seninleyiz)" yazılı tişörtler giydi.
-Burak Yılmaz'la taraftar arasında gerginlik-
Mücadelenin ikinci yarısında oyuna girmek için ısınan Burak Yılmaz'la Medical Park Antalyasporlu bir taraftar arasında gerginlik yaşandı.
Karşılaşmanın 60| dakikasında numaralı tribün önünde ısınan golcü oyuncuya birkaç taraftar sözlü saldırıda bulundu. Bunun üzerine Burak Yılmaz, taraftara tepki gösterdi. Yaşanan sözlü tartışma sonrasında bazı taraftarlar, Burak'a küfür edildiğini savunarak, tartışmaya karışan taraftara tepki gösterdi.
Bu arada Burak Yılmaz, ısınırken kendisinden beresini isteyen yaşlı bir kadını kırmayarak, beresini hediye etti. Sarı kırmızılı futbolcu, bunun üzerine tribünlerden alkış aldı.
-Enoh ve Giray ilk kez Antalyaspor forması giydi-
Akdeniz temsilcisinde Eyong Enoh ve Giray Kaçar ilk kez resmi bir maçta Medical Park Antalyaspor forması giydi.
Devre arası transfer döneminde kadroya katılan Enoh maça ilk 11'de başlarken, yedek soyunan Giray Kaçar ise mücadelenin 78. dakikasında oyuna girdi. İki futbolcu da ilk kez bir resmi maçta kırmızı beyazlı formayı terletti.

Kaynak: AA