Barcelona tökezledi!

Barcelona kan kaybetmeye devam ediyor! İspanya La Liga’da Levante’ye konuk olan Katalan ekibi rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Barcelona ligde son iki haftada 4 puan kaybetti.

İspanya La Liga'da haftaya averaj farkıyla lider giren Barcelona,Levante'ye konuk oldu.

Barcelona, Atletico Madrid deplasmanında aldığı beraberliğin ardından Levante deplasmanından da 1 puanla döndü. Karşılaşma Vyntra ve Pique'nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Barcelona bu sonuçla puanını 51'e çıkartırken, Levante de 24 puana yükseldi.

Ligdeki 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Atletico Madrid ile berabere kalan Barcelona, Levante deplasmanında da karşılaşmaya istediği başlangıcı yapamadı.
Ev sahibi Levante, henüz 11. dakikada Loukas Vyntra'nın kaydettiği golle güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Barcelona ev sahibi takımın kalesinde baskı kurarken, Katalan ekibi 19. dakikada Pique ile rakibine cevap verdi ve skoru 1-1 yaptı.

İlk yarıda başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresine Barcelona etkili başladı. Oyunun kontrolünü elinde tutan Katalan ekibi, Levante kalesinde net pozisyonlar üretti. Ancak konuk ekip ikinci yarının ilk dakikalarında yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Maçın son bölümünde Levante tamamen kendi sahasına çekilirken, Barcelona rakip kalede büyük bir baskı oluşturmasına rağmen Levante savunmasını aşamadı.

Karşılaşmada başka gol olmazken, maç 1-1 eşitlikle sona erdi.