İstanbul Büyükşehir Belediyespor Deplasmanda Güldü

PTT 1. Lig 21. hafta maçında deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini 2-1’lik skorla mağlup etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kendileri açısından bu maçın oldukça kritik olduğunu belirterek, “Oyuna Bucaspor iyi başladı.

1-0’dan sonra aklımız başımıza geldi. Devreye 1-1 girmemiz psikolojik olarak bizi bir adım öne taşıdı. Hatayı Bucaspor yaptı, biz kazandık. Bu deplasmanda galip gelmek kolay değil. Maçtan önce Bucasporluların kulübeye gelip bizlere başarılar dilemesi de çok güzel bir hareket bundan dolayı da kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Antrenörü Mehmet Nuri Adıgüzel ise karşılaşmanın ilk yarısının başa baş geçtiğini ifade ederek, “İlk yarıda zaman zaman daha da iyi oynadığımız bölümler oldu. 1-0 öne geçtikten sonra kendi kalemize attığımız golle durumu 1-1’e getirdik. İkinci yarının ilk dakikalarına da iyi başladık. Kaptırdığımız toptan gelen golle mağlup olduk. Maraton oldukça uzun. Özverilerinden dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA