Elazığspor, Tokat'a Avantaj İçin Geldi

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Tokat’ta kazanmak ve avantaj sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor’la karşılaşacak olan Elazığspor, son hazırlıklarını yapmak için Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'ne geldi. Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk ve ekibini tesis girişinden Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan karşıladı. Antrenmanın yapıldığı sahada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Buruk, antrenman imkanı sağladıkları için Tokatspor’a teşekkür ederek, "Tokatspor’un kupadaki başarısını biliyoruz. Bu anlamda bizim için zorlu bir maç olacak ama gruplarda ilk baştan beri herkesin şansı olduğunu söylüyorum. Tokatspor’un da bu anlamda şanslı olduğunu söylemek istiyorum. Biz de burada kazanmak ve avantaj sağlamak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah güzel bir maç olur. Seyircinin katılımı bize de zevk verir" dedi.

Elazığspor olarak geniş bir kadroya sahip olmadıklarını ifade eden Buruk, "Şu an transferlerimiz henüz bitmedi. O nedenle bazı oyuncularımızı değiştireceğiz, bazı oyuncular oynayacak. Dinlendirdiğimiz, sakat ve cezalı oyuncularımız var. Marvin ve Çağlar sakat olduğu için bizle birlikte değiller. Özgür geçen maçtan cezalı" diye konuştu.

Kaynak: İHA