Bandırmaspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor, Nazilli Belediyespor'dan kaleci Kurtuluş Yurt ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, birçok takımın transfer etmek istediği Kurtuluş Yurt'un Bandırmaspor'u tercih ettiğini belirterek, futbolcuya teşekkürlerini iletti.
Teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere gerekli transferlerin yapıldığını belirten Samatyalı, "Geçtiğimiz günlerde Bayrampaşaspor'dan Cenk Kaplan, Fatih Karagümrük'ten Gökhan Şen'i kadromuza katmıştık. Kulüp olarak Kurtuluş Yurt'un transferiyle birlikte devre arası transferi kapattık. Hedefimiz PTT 1.Lig'e çıkmaktır" dedi.

Bordo-beyazlı takımın yeni transferi Kurtuluş Yurt da hedefleri olan bir takıma transfer olduğunu dile getirdi. Bandırmaspor'un Türkiye'nin köklü takımlarından biri olduğunu ifade eden Kurtuluş Yurt, "Bu takıma PTT 1.Lig'e çıkmak yakışır. Ben ve takım arkadaşlarım bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kurtuluş Yurt, sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA