Aziz Yıldırım'ın avukatından sert çıkış!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, şike davasında adil bir yargılama yapılmadığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, FB TV'de Yargıtay kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

Mahkemenin usulsüz işlediğini belirten Bayraktar, "760 sayfalık temyiz dilekçesi hazırladık. İngilizceye de çevrildi. Mahkeme kararının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştık. Savcı bizle hiçbir bağlantısı olmayan Olgun Peker ile bağlantı kurdu. Haksız telefon dinlemeleriyle iddianame hazırlandı. Henüz 2. günde Aziz bey hastanedeyken ikamet adresi Metris olarak gösterildi. Bu davada çok fazla usule aykırı işlem yapıldı." ifadelerini kullandı.

"KARAR DÜZELTME YOLUNA BAŞVURACAĞIZ"

Kararın henüz ellerine ulaşmadığını belirten Bayraktar, "Yargıtay bizim cevaplarımızı beklemeden dosyayı incelemeye başladı, işlem yaptı. Yargıtay Başkanı, gizliliği koruması gerekirken çıkıp kamuoyuna tarih verdi. Bir Yargıtay Başkanı nasıl böyle bir şey yapabilir? Hakem ve Etik Kurulu raporları şikenin olmadığını söylüyor. Temsilci raporları var. Spor Toto Teşkilatı'nda maçlardaki anormal durumları tespit eden ve tüm maçları takip eden elektronik cihazlar var. Bunlarda bir anormallik saptanmadığına dair raporlar aldık. Karar düzeltme yoluna başvuracağız." dedi.

"İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ'NE GİDECEĞİZ"

Karara itiraz edeceklerini belirten Bayraktar, "Önce Yargıtay'a, olmazsa Anayasa Mahkemesine, o da olmazsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğiz. Hukuki tüm yollara başvuracağız. Önümüzde uzun bir yol var. Haklılığımız ispatlanana kadar devam edeceğiz." diye konuştu.