'İlk 6 hafta çok önemli'

Ersun Yanal, ikinci yarıda ilk 6 haftayı çok önemsediklerini söyledi. Deneyimli teknik adam rakipleri Galatasaray'ın bu süreçte yoğun bir maç trafiğine gireceğine dikkat çekti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligi 23'üncü haftada koparacaklarını söyledi.

Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarda ilk 6 haftayı çok önemsediğini belirten Ersun Yanal, Galatasaray'ın bu süreçte yarışta geride kalacağı iddiasında bulundu.

Deneyimli teknik direktör "Gençlerbirliği maçına kadar fire vermezsek kimse bizi tutamaz. Galatasaray ile aramızda puan farkı yokmuş gibi davranıyoruz. Çünkü 3 puanlık sistemde her şeyin olabileceğini biliyoruz. Biz 6 maç oynadığımızda Galatasaray hem kupa, hem lig, hem de Avrupa'da toplam 10 maça çıkacak. Yorulup kırılmaya başlayacaklar. Açıkçası ben, takımımın bu kadar maç yapmasını istemezdim" diye konuştu.

Kaybetmeye tahamülü olmadığını belirten Yanal "Bazen kendimi öylesine sıkıyorum ki elimi kırılacak gibi oluyor. Yenildiğimizde oyuncularım benim gözüme görünmemek için köşe bucak kaçıyorlar. Fenerbahçe, maçın adı ne olursa olsun çıkıp kazanacak. Ben dahil kimsenin hiçbir bahanesi yok, olamaz da" dedi.