Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un teknik sorumlusu Mahmut Evren, takım olarak sıcak günler yaşadıklarını ifade etti.


Evren, kadrolarına iki oyuncu daha katarak, transferi noktaladıklarını kaydederek, “Malatya İl Özel İdarespor’dan orta saha oyuncusu Okan Yurttaş ile kaleci Ergül Kurt’u kadromuza kattık. Özel İdarespor yöneticileriyle görüştük. Bu transferlerde bize yardımcı oldular. Bizim yöneticilerimiz bu transferi kadromuza katmak için büyük uğraş verdiler. 2 gündür sıcak gelişmeler yaşadık. Allahın izniyle bu sene o özlediğimiz o başarıyı yakalayıp inşallah mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

Takım kaptanı Zafer Sağdıç ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını ifade eden Evren, “Kardeşimiz sıkıntılarından dolayı yapamayacağını söyledi.

Zaferle de büyük oranda yollar ayrılacak. Futbolun içinde olağan şeyler bunlar. Bu takımın kaptanıydı. Bize emeği büyüktür. Şimdiye kadar bize ve kulübümüze verdiği emekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Evren, Fildişili forvet oyuncusu Amani’nin ligde oynayabilmesi için Fildişi Futbol Federasyonu’ndan gerekli evrakların gelmesini beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA