'Adalı ve Havutçu'nun kararı bozuldu'

Yargıtay, Beşiktaş Eski Yöneticisi Serdal Adalı ve teknik adam Tayfur Havutçu'nun cezalarını bozdu. Konu ile ilgili NTV Spor canlı yayınına bağlanan Adalı ve Havutçu'nun avukatları kararı yorumladı.

Serdal Adalı hakkında verilen mahkumiyet kararının Yargıtay tarafından bozulduğunu söyleyen avukat Ömer Durak, "Daha önce yaptığımız temyiz itirazlarımızın yerinde bulunmadığı ancak sanığın lehine uygulanması gereken cezanın ertelenmesi ile ilgili bölümün yeterince tartışılıp, değerlendirilmediği için cezanın bozulmasına karar verilmiştir" dedi.

Adalı'nın Avukatı: Yargıtay kararı bozdu

"MAHKEMEYE YENİDEN BEYANDA BULUNACAĞIZ"

Durak, "Bu karar Adalı hakkında verilen cezanın yerinde olmadığına dair bir karardır. Bizde bu karar doğrultusunda gereken hazırlıklarımız yapacağız. Mahkemeye tekrardan beyanda bulunacağız" şeklinde konuştu.

"UEFA BEKLEMEYE DEVAM EDECEKTİR"

UEFA açısından da konuyu değerlendiren avukat Ömer Durak, "UEFA beklemeye devam edecektir. Beklemesinin nedeni yerel mahkemenin verdiği kararın kesinleşip kesinleşmediği ile ilgiliydi. Karar kesinleşmedi, bozuldu.

UEFA'nın tüm yargı yolları kapandıktan sonra kendi disiplin veya yargılama usulünü gerçekleştirecektir" şeklinde konuştu.

NAİL GÖNENLİ: BOZMA KARARI VERİLMİŞTİR

Havutçu'nun avukatı Gönenli: Karar bozuldu

Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli, "Tüm sanıklar hakkında 50 sayfalık Yargıtay ilanı mevcut. Tayfur Havutçu açısından konuya bakacak olursak usulü bir bozma söz konusu. Yargıtay'a biz temyiz dilekçesini verdiğimizde gerek davanın esası gerek davanın usulü ile ilgili bir takım itirazlarda bulunduk.

Bunun neticesinde usülen Yargıtay, Tayfur Havutçu hakkında uygulanabilecek yasaların uygulanmadığı nedeniyle bozma kararı vermiştir. Net bir şekilde konuşmak gerekirse Tayfur Havutçu hakkında Yargıtay bozma kararı vermiştir" dedi.