Yavuz Selim Ortaokulu Başarılarıyla Dikkat Çekiyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan 2013-2014 öğretim yılı okullar arası küçük erkekler futbol turnuvası Nazilli B grubunda Yavuz Selim Orta Okulu aldığı iki galibiyet ile dikkatleri üzerine çekti.


Nazilli ve Bozdoğan orta okullarında 2002-2003 doğumlu çocuklardan oluşan ve 15’er dakikadan 2 yarı şeklinde oynanan maçlara 15 takım katıldığı küçük erkekler futbol turnuvasının 2. turunun Şubat ayında oynanacağı ifade edilirken, Şubat ayı sonunda Çeyrek Final, Mart ayı ilk haftası Yarı Final ve ayın ortasında da Final müsabakalarının oynanacağı belirtildi.
Nazilli ve Bozdoğan’dan 15 takımın katılımı ile 4 grup oluşturulduğunu ve müsabakaların Serkan Balcı Spor Tesislerinde 6 Ocak’ta başladığını ifade eden Yavuz Selim Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Çevik, ilk karşılaşmada Özel Aydınlık Orta Okulunu 3-0 ardından ikinci karşılaşmada da geçen yılın şampiyonu Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunu 2-1 yendiklerini söyledi.

Eylül ayından bu yana okuldan sonraki saatlerde çocukların bıkmadan ve yılmadan sürekli antrenman yaptıklarını dile getiren Çevik; “Büyük bir özveri ile çalışmanın sonunda galibiyetler haklı olarak art arda geldi. Yarışmalarda galibiyet kazanmak için sabırlı, disiplinli ve düzenli çalışmak şart. Çocuklarımız bu başarının geleceğini biliyordu ve inandıkları işi başarıyorlar. Bundan sonraki amacımız Özel Yüzyıl Bezci Ortaokulu ile 20 Ocak 2014 Pazartesi günü yapılacak olan maçı da kazanarak gruplardan çıkmak. Diğer tur ve grup maçlarına odaklanarak Aydın İl birincisi olmayı hedefliyoruz” dedi

Yavuz Selim Ortaokulu’nun sadece futbolda değil Atletizm dalında da il birincilikleri olduğunu kaydeden Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Çevik, “11-12 Ocak’ta Aydın’da yapılan Türkiye Atletizm elemelerinde küçük kızlar uzun atlamada Derya Bilgi il birinciliği ve 60 metrede il ikinciliği, yıldız kızlarda ise İpek Gökmen 60 metrede il birinciliği ve uzun atlamada il birinciliği kazanmıştır” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Adalet Barış ise, öğrencilere bütün imkanlarıyla destek verdiklerini ifade ederek, bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilediğini ve yarışmalara katılan tüm öğrencileri yürekten kutladığını söyledi.

Kaynak: İHA