Spor Salonu Olmayan Okuldan Sportif Başarı

Gediz'de, spor salonu olmayan Atatürk Ortaokulu, il geneli ve yurt genelinde düzenlenen müsabakalarda büyük başarı elde etti.

Okul Aile Birliği yetkililerinden Mehmet Emin Bircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun voleybol takımı, Kütahya'da düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası'nı 2007 yılından beri il birincisi olarak tamamladığını söyledi.

Okulun Voleybol Küçük Erkekler Takımı'nın 5 il birinciliği, Kros Takımı'nın ise bir il birinciliği, 3 il ikinciliği ve bir de Türkiye 7'nciliği aldığını belirten Bircan, şöyle konuştu:
''Okulumuzun ne spor salonu ne oyun alanı ne de soyunma odası mevcut. Bu şartlarda okulun sportif başarıları takdir edilecek bir durum. Okulun Voleybol Takımı'ndan Galatarasaray'ın alt yapısına 3 öğrenci gönderdik. Bunların içinden 2 kişi Galatasaray ve Milli Takım da oynuyor. Sportif alt yapı açısından zayıf olan okulumuz, bunun yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi'ne 2 öğrenci ve ve diğer spor liselerine ise 4 öğrenci gönderdi. Spor salonunun, soyunma odasının ve okul bahçesi oyun alanın dahi olmadığı bir okulun bu kadar başarılı olmasında emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlerini gönülden kutluyorum.''

Kaynak: AA