Şampiyonlardan Yıldız’a Ziyaret

İstanbul’da düzenlen Türkiye Karate Şampiyonası’nda 21 yaş altında birinci olan Aynur Angişhan ile Düzce ilinde gerçekleşen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda ikinci olan Samet Develi ve Karate İl Temsilcisi Ali Avcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Karate İl Temsilcisi Ali Avcı, “Bu güzel günde bizi destekleyen ve bu başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporla iç içe olan ve spor adına her türlü fedakarlığı yapan başta eski Valimiz Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, bu zorlu yolda bizden hiçbir şekilde desteklerini esirgemediler her türlü destekleri ile bizim bu başarımızda pay sahibi olmamızı sağladılar” dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ertuğrul Yıldız, sporcuları tebrik ederek, “Bu haklı gururu bize yaşattıkları için teşekkür ederim. İl müdürlüğü olarak sporcularımıza bu zorlu yolda asla yalnız bırakmayacağımızı bilmenizi isterim. Her fırsatta belirttiğimiz gibi bu tür başarıları ne kadar çok arttırabilirsek Şanlıurfa’mız spor şehri olma vizyonumuz, emin adımlarla ilerleyecektir. Spor adına çıktığımız bu yolda sporcularımızı ve antrenörlerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Artık Şanlıurfa’yı spor şehri yaptığımıza inanıyorum ve bu yolda daha çok ilerleyeceğimizi siz değerli gençlerimizin bizim gururumuz geleceğimiz olduğunuzu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA