Nevşehirli Sporcular Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek

Nevşehirli taekwondocular İpek Çiğdem ve Şeyma Satılmış, kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olarak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.


11-16 Ocak tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonasına katılan Nevşehirli sporculardan İpek Çiğdem 52 kg.’da ve Şeyma Satılmış 59 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Her iki sporcuda elde ettikleri bu başarıyla birlikte İsviçre’de gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Recep Işık, “Gençler Türkiye Şampiyonası öncesi Kocaeli’de sporcularımızın almış oldukları dereceler bizleri memnun etmişti. Türkiye Şampiyonasında da başarılı sonuçlar alıp ilimizi ve ülkemizi Dünya Şampiyonasında’da temsil etmeye hak kazandık. Gururluyum ve mutluyum. Her zaman ve her branşta olduğu gibi başarılarımızda maddi manevi desteği ve emeğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer’e teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA