Nazillili Burak Ayyıldız Atletizmde Aydın’ı Temsil Edecek

Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonasında, Özel Aydınlık Okulları 7. sınıf öğrencisi Burak Ayyıldız, 60 metre koşu branşında Aydın’ı temsil edecek.


11-12 Ocak’ta Aydın Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Aydın Kardeş köy Sentetik Atletizm Pisti’nde düzenlediği Salon Türkiye Şampiyonasına Katılım Brajı Atletizm Yarışmalarında 60 metre koşu branşında Türkiye Şampiyonası Baraj Derecesini geçen Özel Aydınlık Okulları 7. Sınıf öğrencisi Nazillili Burak Ayyıldız, 25-26 Ocak 2014 tarihlerinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenecek olan şampiyonaya Aydın’ı temsilen katılacak.

Eğitim ve öğretimde Türkiye’de sayılı okullar arasında olduklarını belirten Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker; “Spora da öncülük ettiklerini söyledi.

Öğrencilerimiz eğitimdeki başarılarını sporda da gösteriyorlar. Öğrencimiz Burak Ayyıldız’ı ve bu başarıda büyük pay sahibi olan öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

Özel Aydınlık Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus da; “Umut ediyorum Burak İstanbul’da yapılacak olan Atletizm yarışmasında Nazilli’mize Türkiye Birinciliği kazandıracak” diye konuştu.

Özel Aydınlık Okulları öğrencisi Burak Ayyıldız ise, “Öncelikle Aydın’ da yapılan Atletizm yarışlarında Türkiye Şampiyonası Baraj derecesini geçerek Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarışacak olduğum için çok mutluyum. Nazilli’mizi ve Aydın’ımızı İstanbul’da yapılacak olan şampiyonada temsil edeceğim. Burada yapılacak olan Atletizm yarışlarında Nazilli’mizi ve İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğim konusunda şimdiden söz veriyorum. Başarımda emeği geçen başta Özel Aydınlık Okulları’na ve Beden Eğitimi Öğretmenim Ramazan Kubus’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA