Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Öğrencilere Malzeme Desteği

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Osman Yozgatlı ve Ahmet Şerife Sanlı Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilere spor malzemesi hediye etti.


Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Efeler Diyarında Bilinçli Gençlik ve Sağlıklı Yarınlar Projesi” kapsamında hedef kitle olarak belirlenen Osman Yozgatlı Ortaokulu ile Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Proje Koordinatörü Ulaş Aksoy, Sportif Eğitim Uzmanı Hakan Güzel ve proje kapsamında bu okullarda görev alacak antrenörler tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret edilen Osman Yozgatlı ve Ahmet Şerife Sanlı Ortaokullarına proje kapsamında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan, toplam 2 adet masa tenisi masası, 20 adet masa tenisi raketi,80 adet masa tenisi topu,10 adet basketbol topu, 10 adet voleybol topu, 8 adet futbol topu, 4 adet badminton filesi, 20 adet badminton raketi, 50 adet badminton topu,2 adet bocce takımı, 1 takım karate minderi, 200 adet spor çanta ve 200 adet tişört okulların beden eğitimi öğretmenlerine teslim edildi.

İl Müdürümüz Zeynel Akın, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Bu çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için onlara daha fazla spor yapabilme imkanının sağlanması gerekiyor. Bunun için İl Müdürlüğümüz antrenörleri proje kapsamında bu okullarda görevlendirildi. Okullarımızın ihtiyaç duyduğu spor malzemeleri de kendilerine temin edildi. İl Müdürlüğü olarak proje ortaklarıyla işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA