Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve ilk yarıyı lider tamamlayan Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, yeni transferleriyle Aksaray deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ortakudaş, devre arasını iyi çalışarak değerlendirdiklerini, kadrolarına üç yeni futbolcu kattıklarını belirtti.

Ligin ikinci yarısında deplasmanda Aksarayspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Ortakudaş, "Zor bir maç olacak. Lig lideri olduğumuzdan dolayı tüm takımlar karşımıza hırslı çıkıyor. Bu nedenle daha fazla tecrübe kazandık. Lige hazırız. Takımımızın moral seviyesi yerinde. Kazanmak istiyoruz" dedi.

Yeni transferleriyle Aksaray deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini kaydeden Ortakudaş, "İkinci yarıya 3 puanla başlamak moral seviyemizi daha da yükseltecektir. Aksarayspor da sahasında kazanmak isteyecektir. Biz tedbirli oynayarak önce kaybetmemek, ardından da kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu nedenle sahada basmadık yer bırakmayıp mücadelemizle rakibimizi yıldırmaya çalışacağız. Erken bulabileceğimiz bir gol sonuca da etki edecektir" diye konuştu.

Düzyurtspor'da bu karşılaşma öncesi cezalı Erdinç Kedikli, Yetkin Demir ve Gürkan Durmuş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: AA