Canik Belediyespor’da Neşeli İdman

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, Ankara TED Kolejliler maçı hazırlıklarına günde çift idmanla sürdürüyor.


Ligin ikinci yarısına Kayseri KASKİ galibiyeti ile başlayan Canik Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Ankara TED Kolejliler maçı hazırlıklarına Hasan Doğan Spor Salonu’nda Baş Antrenör Ekin Baş yönetiminde devam ediyor. Ayrıca oyuncuların idmandaki neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

ANKARA TED KOLEJLİLER MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ
Deplasmanda Ankara TED Kolejliler maçını kazanmak istediklerini belirten Canik Belediyespor Baş Antrenörü Ekin Baş, “Ankara TED Kolejliler takımı çok güçlü bir ekip. Bakıldığında 2 tane yeni oyuncu transfer ettiler. Sahada 4 yabancı ile aynı anda oynayacaklar. Bizim öyle bir şansımız yok. Bunun avantajı çok büyük. Eşit şartlarda yarışmak istiyorsak bence bu ortadan kalkması gerekiyor. Ankara TED Kolejliler maçı zor olacak ama kazanan tarafta biz olacağız” dedi.

CANİK BELEDİYESPOR KORKULAN BİR DEPLASMAN OLDU
Maçlarını 3 yabancı ile oynadıklarını ifade eden Baş, “Yabancılarımız yaklaşık olarak 35-40 dakika süre alıyorlar ve insanüstü bir performans sergiliyor. Türk oyuncularımda çok iyi çalışıyorlar. Sezon başındaki Canik Belediyespor ile şuandaki Canik Belediyespor kulüp olarak, yapı olarak, oyuncu bazında da çok farklı konuma geldi. Takımımız artık Türkiye’nin saygı duyduğu ve korkulduğu bir deplasman oldu” diye konuştu.

“ANKARA’DAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ”
Ankara’dan galibiyetle dönmek istediklerini belirten Canik Belediyesporlu oyuncu Belgin Onbaşı, “Kayseri KASKİ gibi çok güçlü bir ekibi kendi sahamızda yendik. Kayseri KASKİ galibiyetinin öneminin olması için Ankara TED Kolejliler maçını kazanmamız gerekiyor. Ankara TED Kolejliler zorlu bir ekip. Ligde kalmaları için bizi yenmek zorundalar. Onun için Ankara’da çok zor bir maç bizi bekliyor. Ama Ankara TED maçına çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah Ankara’ya gidip galibiyetle döneceğiz. Hedefimiz kesinlikle galibiyet” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA