Arsinspor Teknik Direktörü Çalık Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, ligin ikinci yarısında deplasmanda yapacakları Kocaelispor maçından, ilk yarıda olduğu gibi galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Çalık, ligin ilk yarısını hedeflerinin çok uzağında tamamladıklarını belirterek, "Kaybeden değil kazanan takım olmak istiyoruz. Bu nedenle devre arası kampında hazırlıklarımı ciddiyetle yürütüyoruz" dedi.

Ligin ikinci yarısında deplasmanda yapacakları Kocaelispor maçından, ilk yarıda olduğu gibi galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Çalık, şunları söyledi:
"Devre arasında 6 transfer yaptık ve bu karşılaşmada hepsine görev vereceğim. Bu maç, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Çünkü her iki takım da ligin alt sıralarında ve şiddetle puan ve puanlara ihtiyacı var. Ligin son sırasındaki bir takıma karşı oynamak güç olacak. Aramızda 2 puan fark var. Sahada ilk hedefimiz kaybetmemek olacak. Onlar da ev sahipliğini değerlendirip kazanmak isteyecektir. Maça kontrollü başlayıp rakip takıma baskı uygulayarak sonuca gitmeye çalışacağız."
Çalık, Kocaeli'de yaşayan Trabzonlu sporseverlerin kendilerine destek vermeleri halinde evlerindeki gibi rahat oynayacaklarını da sözlerine ekledi.
Arsinspor'da bu karşılaşma öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Kaynak: AA