Alanyaspor'da Devre Arası Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig takımlarından Alanyaspor, devre arası hazırlıklarını sürdürüyor.

Alanyaspor, Türkler beldesinde Alaiye Resort Hotel'in tesislerinde yaptığı kampın ardından Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dün Çanakkale Dardanelspor ile yapılan hazırlık maçında oynayan futbolcular rejenarasyon çalışması yaptı. İkinci grupta yer alan oyuncular ise dar alan çalışması ve 5'e 2 ile idmanı tamamladı.
Sakatlıkları bulunan Kerem, Emre, Burak ve Timuçin ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçından dolayı Alanya halkı ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etti. Fenerbahçe maçının Alanyaspor'a büyük katkıları olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Maçın kulübümüze ve Alanya'ya madden ve manen birçok katkısı oldu. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım ve 7 yöneticinin maça katılması, organizasyonu daha da güzel kıldı. Bu Alanya için bir milat, onur ve gururdur" dedi.

"Maçı 2-1 kazansak da maçtan başka beklentilerimizde vardı" diyen Çavuşoğlu, şöyle konuştu:
"Alanyaspor'un devre arasında böyle büyük bir takımı ağırlayarak kulübün kasasına maddi girdi sağlaması hedeflerimizin arasındaydı. Fenerbahçe kulübünün maçtan maddi bir talepte bulunmaması, kulübümüze daha çok gelir sağladı. Bu unutulmaz maç için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA