Akademi Derbi ve Turgutlu Sınavlarıyla Başlıyor

Aydınspor 1923’ün beş kategoride mücadele ettiği Gelişim Ligleri’nde ikinci yarı maçları başlayacak.


Aydınspor 1923, U 14,U 15 ve U 16 ekipleri Nazilli Belediyespor ile, U 17 ve U 19 takımları ise Turgutluspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, U 16 kategorisi haricinde tüm maçlarını deplasmanda oynayacak.
Aydınspor 1923’ün altyapı tesislerinin bitme aşamasına geldiğini belirten Aydınspor 1923 altyapı koordinatörü Mehmet Öztürk, “Tesislerin bitmesinin ardından U 14-U 15 ve U 16 kategorileri maçlarını burada yapacak. Ayrıca, ışıklandırma sisteminin olmasından dolayı takımlarımız antrenmanlarını burada yapacak. Futbolcularımızın kalacak yerleri de tamamlanmak üzere. Tesisler bittikten sonra alt yapı olarak çok rahatlayacağız” dedi.

TRANSFERLER
Devre arasında gelişim liglerinde mücadele eden takımlarına çok fazla transfer yapmadıklarını belirten Öztürk, “U 14 kategorisinde İncirliova Belediyespor’dan Ahmet Gökoğlu’nu, U 16 kategorisine de Sökespor’dan Yiğit Kayacı’yı aldık. U 14’ten Mustafa Mert Gürbüz, U 19’dan Tolgahan Koç, U 16’dan Oğuzhan Ateş ve Doğukan Çulha ile yollarımızı ayırdık. İkinci yarıda, her kategoride daha fazla puan toplamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA