Kupada Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçta sahasında Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Elazığspor'da, teknik sorumlu İrfan Saraloğlu, müsabakayı daha iyi skorla bitirmeleri gerektiğini kaydetti.

Saraloğlu, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, maçta hakem hataları olduğunu, bu yüzden yaklaşık 27 dakika, 10 kişi mücadele ettiklerini söyledi.

Eksik kaldıkları için oyun içerisinde yapacakları hamleleri geciktirdiklerini anlatan Saraloğlu, şunları söyledi:
''Maçın bizim için daha iyi skorla bitmesi gerekiyordu. Maçın genelinden memnunuz. 7 günlük kamp dönemimizde 13 çalışma yaptık ve bugün onun karşılığını fiziksel anlamda aldık. Taktiksel anlamda ise belli ölçüde isteğimizi sahaya yansıttık. 1-0 öne geçtikten sonra yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, sonuç farklı olacaktı. İkinci yarının büyük bölümünü eksik oynamamız hamlelerimizi geciktirdi. Maçın berabere bitmesi bizi fazla üzmedi.''
Elazığsporlu Yusuf Hacı ise rakiplerinin güçlü olduğunu, ancak 10 kişi kalmalarına karşın aldıkları bir puanın kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Muhammed Ali Doğan da karşılaşmada ikinci golü bulamadıklarını belirterek, "Bu nedenle galibiyet alamadık. Ancak alınan bir puan da bizim için önemli" dedi.

-Medical Park Antalyspor cephesi
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını, ileriye dönük oynayamadıklarını ifade etti.

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde kendilerini oyun içerisinde toparladıklarını dile getiren Aybaba, ''İkinci yarıya takımımız istekli başladı.

Oyunu biz kontrol etmeye başladık. Kupa maçlarında deplasmanda alınan puan takımı öne çıkarır. Oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.

Uğur İnceman da karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini, berabere kalmanın kendileri için üzücü olduğunu ifade etti.

Murat Duruer ise grubun ilk maçını oynadıklarını anımsatarak, deplasmandan mağlup ayrılmamanın kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA