Yörük Ali Efe Sahası İlgi Bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün antrenmanlarının bir bölümünü yaptığı tesislerin önündeki Yörük Ali Efe Sahası’nın zemini yürek burkuyor.


Ülke genelinde futbol spor kulüplerinin tesis sorununun azaldığı günlerde, Aydın’ı 2. Lig Beyaz Grup’ta temsil eden Aydınspor 1923’ün fizik ağırlıklı çalıştığı Salı ve Çarşamba günlerinde antrenman yaptığı Yörük Ali Efe Tesisleri’nin zemininde çimin olması gereken yeşil rengi kalmadı. Ligin devre arası olması nedeniyle Antalya’da iyi şartlarda kamp yapan Efeler’i zeminin renkleri solmuş bir saha bekliyor. Aydınspor 1923’e göreve gelen tüm teknik heyetlerin şikayetçi olduğu antrenman yapılacak tesis sorununun ne zaman çözüleceği merak ediliyor.Salı-Çarşamba dışında antrenmanlarını Yörük Ali Efe Tesisleri’nden bir nebze iyi durumda olan Mukan Perinçek Stadı’nda yapan Efeler’in en azından antrenman sahası sorununun çözülmesi isteniyor.

ALTYAPI TESİSLERİ TAMAM GİBİ
Aydınspor 1923’ün altyapısının kullanımı için yeni baştan yapılan Mukan Perinçek Tesisleri’nin tamamlanma aşamasına geldiği öğrenilirken, altyapı takımları burada antrenman yapmak için sabırsızlıkla bekliyor. Ancak, A takım ile ilgili tesis sorunu hakkında bir adım atılmaması kafalarda soru işareti oluşturuyor.

Kaynak: İHA