Paraları Çalınan Sporcular İki Haftadır Maça Çıkmıyor

1. Amatör Küme takımlarından Çelikspor'un oyuncuları, 22 Aralık 2013'te yaptıkları maç sırasında çalınan saat, cep telefonu ve bir miktar paralarının kulüp yönetimi tarafından karşılanmaması nedeniyle 2 haftadır maçlara çıkmıyor.

Amatör Küme Marmara Grubu takımlarından Çelikspor'un oyuncuları, 22 Aralık 2013'te Sanayi Stadyumu'nda oynanan 600 Evler maçı sırasında çalınan saat, cep telefonu ve bir miktar paralarının kulüp yönetimi tarafından karşılanmasını talep etti.
Yönetimin bu talebe cevap vermemesi üzerine bu oyuncular maça çıkmama kararı aldı. Çelikspor, iki haftadır maçlara genç takımla çıkıyor.
Teknik Direktör Sebahattin Aydın, yaptığı açıklamada, oyuncular kararından vazgeçene kadar genç takımla sahaya çıkıp, mücadele edeceklerini belirterek, "Arka arkaya iki hafta maça çıkmayan bir takım ligden düşer. Teknik heyet olarak bu takımı düşürmemek için genç takımla maçlara çıkma kararı aldık. Zaten bu konuda emniyet gerekli soruşturmayı başlattı. Oyuncularıma bunu söyledim, ancak kararlarından vazgeçiremedim" dedi.


Kaynak: AA