Adana Demirspor - Boluspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 20. haftasında Boluspor’u 2-1 yenen Adana Demirspor’un teknik direktörü Mustafa Uğur, ikinci yarıya galibiyet ile başlamanın önemli olduğunu söyledi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur, ikinci yarıya galibiyet ile başlamak istediklerini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını kaydetti

Ligin 2. yarılarının zor geçtiğine dikkat çeken deneyimli teknik adam, “Başlangıcı galibiyet ile yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle de müsabakanın ikinci yarısında oyuncularımızın arzusunun, isteğinin kazanmak için yeterli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Adana Demirspor takımı seri galibiyetler almak adına elinden gelen her şeyi sahaya yansıtacaktır. Bundan sonra işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama zorlukları başarmak bundan sonra ilk hedefimiz olacak” dedi.

Adana Demirspor’un yeni transferi Bilal Gülden, ilk yarının inişli çıkışlı geçtiğini ancak ikici yarıda oyunu ele alarak sonuca vardıklarını belirtti.

BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise son 2 haftada olduğu gibi Adana Demirspor karşısına mücadele gücü yüksek, mücadeleyi iyi yapan, maçın sonuna kadar kazanmak için hareket eden bir takım olarak geldiklerini kaydederek, “Çift forvet oynayarak cesaretli bir şekilde kazanmak istediğimizi ortaya koyduk. İlk 17 dakika çok olumlu oynadık. Birkaç tane pozisyonumuz oldu ama yandan gelen ilk ortada golü buldu Adana Demirspor takımı oldu” diye konuştu.

Boluspor’un yeni transferi Mustafa Kayabaşı da iyi bir mücadele çıkarttıklarına dikkat çekerek, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını vurguladı.

Kaynak: İHA