Kavalcı Açıklaması

Beşiktaş maçının tekrar oynanması hakkında çıkan karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, bu kararı beklediklerini söyledi.


Herkesin kandilini kutladığını dile getiren Kavalcı, “Bugün Türkiye Futbol Federasyonu bir karar verdi. Oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçındaki topun elle oynanması ve Almeida gol pozisyonuna giderken topa müdahalesi ile sonuçlanan karar, kural hatası sayılarak lehimize karar verildi.

Kulüp olarak bu kararın çıkacağını biliyorduk. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda çok çaba sarf ettiler. Başkanımız bilimsel olarak teknik üniversiteden yardım istedi. Maçın görüntüleri saniye saniye teknik üniversitesi tarafından incelendi. Karar verildi.

Buradan Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Bu kararı bekliyorduk” dedi.

Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, üzüldükleri bir şey olduğuna değinerek, “Maç tekrarlanacak ama biz kararın 3-0 lehimize çıkmasını bekliyorduk” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarı hakkında da bilgi veren Kavalcı, “Maç kadrosu ile ilgili bir görüşmemiz olmadı, tarih de belli değil. Kasımpaşa’nın bundan sonra ne yapacağı kendi meselesi” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in 2 gün önce bir panele katıldığını belirten Ahmet Kavalcı, “Orada Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ile bu konuyu konuştular. Maç daha bitmedi, bu karşılaşma oynanacak dediler. Hocamız da bunu bekliyordu. İyi oldu beklenen bir karardı” açıklamalarında bulundu.

Kamp programları hakkında da açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, “Cuma günü geldik. Geldiğimiz gün Sivok’tan kötü haber geldi. 1 ya da 1,5 ay oynayamayacak. Diğer oyuncularımı kampa katıldı.

Bir sakatımız, bir sorunumuz yok. Yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“Ronaldinho konusu bizim için tamamen kapanmıştır” diyen Kavalcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Beşiktaş’ta transfer bitmez. Transferler devam edecek. Buradan isim söylemeyelim.”
Ayrıca Ahmet Kavalcı, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının 90 dakika oynanacağını kaydetti.

Kaynak: İHA