Orduspor 2. Yarıda Güldü

Orduspor, PTT 1. Lig'in 20. haftasında kendi evinde Adanaspor’u 2-0 mağlup ederken, ligin ikinci yarısına da galibiyetle başladı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıya galibiyet ile başladıkları için mutlu olduklarını belirtirken, “Özellikle bugün oynanan İBB maçından sonra İBB’nin puan kaybetmesinin ardından bu maç bizim için çok daha önemli hale geldi. Kritik bir galibiyet aldık. Bu galibiyet ile hedeflerimizi güncellemiş olduk. Oyuncularımı kutluyorum her zamanki gibi yürekten oynadılar. Bu maçı şimdi hemen unuttuk direk İçel İdmanyurdu maçına odaklandık. Oyuncularımı tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.

SEFERCİK: “BİZİ MOTİVE ETTİ”
Sözeri’nin ardından konuşan Ordusporlu futbolcu Salih Sefercik, “Rakibimizin bugün puan kaybetmesi bizi gerçekten daha iyi motive etti. Kendi sahamızda kendi seyircimizin önünde sahaya çıktık. Oyunun kontrolü de tamamen bizdeydi. Biz böyle mücadele ettiğimiz sürece taraftarımız arkamızda olduğu müddetçe istediğimiz sonuçları zaten alıyoruz. Bugünde aldığımız için mutluyuz” dedi.

Ordusporlu bir diğer oyuncu Canberk Dilaver ise, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandık mutluyuz. İnşallah İçel İdmanyurdu maçında da böyle devam ederiz” diye konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Orduspor’u galibiyetten dolay tebrik ederken, “Adanaspor’un yeri buralar değil” dedi.

Eriş, yaptığı değerlendirmede, “Bizim adımıza söylenecek çok fazla bir söz yok. İkinci devreye çok daha farklı girmek istediğimiz bir müsabakaydı. Maçın ilk devresinde zaman zaman bunda başarılı olduk. İkinci devrede maalesef yine yediğimiz bir gol sonrası ve iki dakikada bir yenilen gol problem arz eden hastalığımızı tekrar sürdürdük. Maalesef oyunun kırılma anlarında hiç biri bize gerçekleşmiyor. Moralsiz olan ve ligdeki konumumuz itibariyle güvensiz olan bir takımımızın akabinde yediği gol ile tekrar dağılması söz konusu oluyor. Bu hastalıktan bir an önce vaz geçeceğiz. Adanaspor buralara yakışan konumda değil. Adanaspor camiası nede Adanaspor forması buralarda mücadele edecek bir takım değil” şeklinde konuştu.

SAK: “ADANASPOR’U LAYIK OLDUĞU YERLERE GETİRECEĞİZ”
Adanasporlu futbolcu Mehmet Sak, ikinci yarıda arka arkaya yenilen gollerin sistem olarak kendilerini demoralize ettiğini ifade ederken, “İkinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak için gelmiştik. Bugün hedefimiz kazanmaktı. Buraya gelirken. Maça çokta kötü başlamadık aslında. İkinci yarı arka arkaya yediğimiz iki gol sistem olarak da bizi demoralize etti. Bundan sonraki maçlara daha iyi mücadele ederek Adanaspor’u layık olduğu yerlere getireceğiz” dedi.

Ömer Can Tamursoylu ise, maç sonu yaptığı değerlendirmede, “Söylenecek çok fazla bir şey yok aslında. Maça iyi başladık. Ardı ardına yediğimiz goller ile mağlup olduk. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA