Mancini: ''Fenerbahçe maçına kadar...''

Galatasaray teknik patronu, GS TV'ye yaptığı açıklamalarda transferlerden ve ligin ikinci yarısındaki hedeflerinden bahsetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ajax ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Mancini, Ajax karşısında şans verdiği iki genç oyuncusuyla ilgili olarak, "Bu maçta kazanmak güzel ama çok önemli değildi. İbrahim ve Emre Can için çok mutluyum. İbrahim'in gol atması çok güzeldi. Her ikisinin de daha çok çalışması gerek. Kural nedeniyle İbrahim sezon sonuna kadar oynayamayacak. Emre Can ise kupa maçlarında şans bulacak." ifadelerini kullandı.

Hajrovic transferine değinen İtalyan teknik adam, "Hajrovic çok iyi bir futbolcu. Önemli olan yeni arkadaşlarına alışması. 3 gün bunun için kısa süre ancak zamanla adapte olacaktır. İzet'in gelecek için iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum." dedi.

Takımdan ayrılacağına dair çıkan dedikoduları da yanıtlayan Mancini, "Ocak ya da Mayıs aylarında bu tarz haberler çıkar. Ben buradayım ve mutluyum. Ama futbolda her şey olabilir, ne olacağını bilemezsiniz. Yine de tekrarlıyorum; buradayım ve mutluyum." şeklinde konuştu.

Sezonun ikinci yarısındaki hedeflerini anlatan tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sonlandırdı: "Geride kalan 3 ayda fiziksel ve taktiksel açıdan çok geliştik ama yine de yeterli olmadığını düşünüyorum. Chelsea ile zor maçlar oynayacağız. Kamp dönemini iyi geçirmemiz şart. Her şey bize bağlı. Fenerbahçe maçına kadar üst üste kazanmamız gerekiyor. İyi futbolcular kazanmak istedikleri zaman kazanırlar.