Arda Barca'ya kafa tuttu!

Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo Gazetesi, Atletico Madrid'li milli futbolcumuz Arda Turan'la röportaj yaptı. Arda, La Liga'da bu akşam ağırlayacakları Barcelona'dan çekinmediklerini söyledi.

Kritik maç öncesi, Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo Gazetesi, milli futbolcu Arda Turan ile uzun bir röportaj yaptı.

Bu maçın diğerlerinden bir farkı olmadığını vurgulayan milli futbolcumuz, her zaman olduğu gibi yine 3 puan almak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Barcelona'nın çok büyük bir takım olduğunu ve bu yüzden favori olarak gösterildiğine dikkat çeken Arda, "Kendi stadımızda, taraftarımızın desteğiyle oynayacağız. Atletico Madrid de Barcelona ve Bayern Münih gibi takımlarla aynı seviyede. Sadece oyun sistemlerimiz farklı" diye konuştu

Arda Turan, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'ye de övgüler yağdırdı. Arda, Messi'nin henüz kariyerini tamamlamamasına rağmen, Maradona gibi futbol tarihine geçmiş isimlerle aynı seviyede olduğunu ifade etti. Messi dışında Neymar, Xavi Alonso, Andres Iniesta ve Cesc Fabregas'ı beğendiğini belirten Arda Turan, Barcelona'nın hücümda, Atletico Madrıd'in ise defansta bir numara olduğunu söyledi.