Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Finalde

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında finale kaldı.


Zonguldak İl Milli Eğitim ve Zonguldak GSİM Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Eğitim Öğretim
Yılı Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Hentbol müsabakaları 23/12/2013 pazartesi günü iki grupta oynanan müsabakalar ile başladı.

Çaycuma temsilcisi Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu diğer grubu ikinci bitiren Zonguldak Gazi ortaokulu ile 10 Ocak Cuma günü yarı final oynadı ve bu müsabakayı da 17-11 kazanan Çaycuma temsilcisi finalde TED Kolejini mağlup eden Kozlu Ortaokulu ile 13-01-2014 pazartesi günü saat 11-00 da karşılaşacak. Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk on yıldır hentbol ile yoğun bir şekilde uğraştıklarını ve bunun sonucunda kız hentbol takımıyla büyük başarılar elde ettiklerini, bu senede erkek hentbol takımıyla İl şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha eklemek istediklerini ifade etti.

Öztürk, “Pazartesi günü Zonguldak Can Polat Pamay spor salonunda yapılacak final müsabakasına bütün sporseverleri davet ediyorum. Bizi desteklemelerini bekliyorum”dedi.

Kaynak: İHA