Yeni Diyarbakırspor'da Mağlubiyet Üzüntü Yarattı

DİYARBAKIR - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, kendi sahasında Hacettepespor maçında aldığı mağlubiyetin şokunu yaşıyor.

Başkanvekili Mehmethan Akan, dün kendi sahalarında oynadıkları Hacettepespor maçına galibiyet hedefiyle çıktıklarını ancak bu maçtan hiç beklemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.

Takımının maça çok iyi başladığını, ilk yarı boyunca çok sayıda gol fırsatını değerlendiremediklerini kaydeden Akan, maçın ikinci yarısında ise rakibin tek atağında gol yediklerini bildirdi. Maçta hakemin lehlerine olan bir penaltıyı vermediğini ifade eden Akan, şöyle konuştu:

"Mutlak 3 puan parolasıyla çıktığımız maçtan 1-0 yenik ayrılarak, 3 puan kaybettik. Beklemediğimiz yenilginin şokunu üzerimizden atmaya çalışıyoruz. Maç boyunca oyunun tek hakimi bizdik fakat gol fırsatlarını değerlendiremedik. Biz bu mağlubiyeti şansızlığa bağlıyoruz. Bu tür sonuçlar tüm kulüplerin nadiren yaşadığı bir durumdur. İyi bir ekimibimiz ve teknik heyetimiz var. Kısa sürede bu mağlubiyeti unutacağız.

Çarşamba günü Türkiye Ziraat Kupası'nda deplasmanda Adıymanspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan alacağımız galibiyetle Hacettepespor maçının yenilgisini unutacağız. Taraftarımızı üzdük ancak, biz bu 3 puanı telefi edeceğiz."

Kaynak: AA