Sivasspor, Eskişehirspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Roberto Carlos yaptığı açıklamada, “Ben hayatımda hiç üst üste üç maç kaybetmedim burada da göreceğiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Eskişehir ile karşılaşacak olan Sivasspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri, pas çalışması ve yan orta çalışması yaptı. Antrenmana milli takımında bulunan kaleci Borjan ve sakatlığı süren Abdulkadir Özgen katılmadı. Antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Roberto Carlos, Kayseri Erciyesspor ile oynanan Cumhuriyet Kupası maçında takımın performansını beğenmediğini belirtti.

Carlos, “Takım sahada istediklerimi gösteremedi ondan dolayı da hazırlık maçı da olsa böyle oynamamamız gerekiyordu" dedi.

Eskişehirspor müsabakasını da değerlendiren Carlos; “Mutlaka kazanmamız gerekiyor bunun için çalışıyoruz. Çıkacağız elimizden gelen en iyi oyunu sergileyip galibiyeti alacağız. Kim olursa olsun kime karşı oynayacak olursak olalım hiçbir zaman sahamızda puan kaybetmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Son antrenmanda futbolcularla yaptığı toplantılarının sorulması üzerine Carlos; “Onlar gibi kaliteli oyuncularımıza çok fazla öğretebileceğimiz bir şey yok sadece biraz sorumluluklarının farkında olmalarına çalışıyorum. Biraz daha motivasyonlarını artırmaya çalışıyorum, koordinasyonlarını artırmaya çalışıyoruz sahada neler yapmaları gerektiği konusunda konuşuyoruz” dedi.

Fenerbahçe ve Kayseri Erciyespor maçını kaybettiklerini ifade eden Carlos, “Ben hayatımda hiçbir zaman üst üste üç maç kaybetmedim şuandan itibaren burada da göreceğiz ve futbolculara gereken sorumlulukları ben anlattım. Hafta boyunca bunun için çalışıyoruz bunun tek sebebi hafta sonu çıkıp kazanmak şuanda itibaren mantalitemizde bu şekilde” diye konuştu.

Yeni transferlerden Aydın Karabulut’a hafta sonu şans verebileceğini söyleyen Carlos, Rafik Djebbour’un ise 2-3 hafta gibi bir sürede hazır hale geleceğini belirtti.

Carlos, Hernan Rengifo’un ise daha iyi performans sergileyeceğini ve takımı adına goller atacağını ifade etti.

Kaynak: İHA