Orduspor Kulübü'nden Kombine Bilet Çağrısı

ORDU - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü, taraftarlarına çağrı yaparak, kombine biletlere ilgi gösterilmesini istedi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"2013-2014 sezonunda, PTT 1. Lig'de Ordusporumuzun daha güçlü olması adına büyük Orduspor taraftarımızdan kombine alımında duyarlılık bekliyoruz. Ayrıca Ordusporumuzun kombine satışında ilimizin siyasilerinden, sayın valimizden, belediye başkanımızdan ve sivil toplum kuruluşlarından da daha güçlü bir destek bekliyoruz. Böylelikle takımımızı dolu bir 19 Eylül Stadı ile destekleyebiliriz. Bilinmelidir ki şehrin mali olanakları da göz önünde bulundurarak, kulübümüz yönetim kurulu, kombine ve bilet fiyatlarını uygun tutmuştur. Kamuoyunda dolaşan kombine fiyatlarında indirim yapılacağı bilgisi de doğru değildir. Kombine ve bilet fiyatları sezon boyunca değişmeyecektir. Büyük Orduspor taraftarımıza saygı ile duyurulur."

Açıklamada ayrıca kombine ve maç bilet fiyat bilgilerine de yer verilerek, şunlar kaydedildi:

"Protokol kombine fiyatı 5 bin lira, VIP kombine fiyatı 2 bin lira, kapalı tribün kombine fiyatı 300 lira, Maraton kombine fiyatı 200 lira, kale arkası kombine fiyatı 100 lira, kapalı tribün bilet fiyatı 30 lira, Maraton kapalı tribün bileti 20 lira ve kale arkası tribün bilet fiyatı ise 10 liradan satışa sunulmuştur."

Kaynak: AA