Eskişehirspor'un Avrupa Hedefi

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, yeni transferlerle takımın daha da güçlendiğini belirterek, "Tesadüfi değil, sürekli Avrupa'ya giden bir takım oluşturma gayretindeyiz" dedi.

Saraç, yaptığı açıklamada, transfer sezonunun son gününde ses getiren transferler yaptıklarını, İtalya 1. Ligi ekiplerinden Parma'dan Cristobal Jorquera, Galatasaray'dan Erman Kılıç, Beşiktaş'tan Tanju Kayhan, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından Okan Aydın, Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz ve Kardemir Karabükspor'dan Bertul Kocabaş'ı, siyah-kırmızılı renklere bağladıklarını anımsattı.

Jorguera'dan övgüyle bahseden Saraç, Eskişehirspor'un zaten orturmuş bir kadrosu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yeni transferlerle takımın gücü daha da yükseldi. Eskişehirspor, bu sezon ligde iddialı. Tesadüfi değil, sürekli Avrupa'ya giden bir takım oluşturma gayretindeyiz. Eskişehirspor, 2014-2015 sezonunda kuruluşunun 50. yılını tamamlamış olacak. Allah nasip ederse, o yılda da Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen, şampiyonluk için uğraşan bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. Bunun yavaş yavaş temelleri oluşuyor. Bütün şehrin sinerjisiyle şampiyonluğa koşan bir takım hedefliyoruz."

Es-Es'in, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğünü dile getiren Saraç, "Takımımızda Dede'nin sakatlığı devam ediyor. Cezalı oyuncumuz yok. Sivas deplasmanına da üç puan hedefiyle gidiliyor. İnşallah futbolcularımız, oradan da üç puanla dönecek" diye konuştu.



Kaynak: AA