Elbistan Belediyespor Hazırlık Maçlarındaki Performansı İle Göz Doldurdu

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Elbistan Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü hazırlık maçlarındaki performansı ile taraftarın yüzünü güldürüyor.

Elbistan Belediyespor Kulüp Başkanı Ragıp Güllü, oynadıkları tüm hazırlık maçlarından galip ayrıldıklarını belirterek, ligde de iyi bir performans sergileyeceklerini ve taraftarın beklediği futbolu sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Güllü, “Elbistan Belediyespor’umuz Kahramanmaraş Belediyespor A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sezonun üçüncü hazırlık maçında da iyi bir oyun sergileyen takımımız, geleceğe yönelik bizlere umut oldular. Yapacağımız diğer hazırlık maçları için takımımız tam kadro çalışmaktadır. Bizlere güzel bir takım hazırladıkları için tüm futbolcu ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah hazırlık maçlarındaki başarıları sezonun resmi maçlarında da kendilerinden bekliyoruz” dedi.

Başkan Ragıp Güllü, BAL Liginin 15 Eylül’de oynanacak karşılaşmalar ile başlayacağını kaydederek, “İlk maçımızı kendi sahamızda Malatya İl Özel İdarespor ile yapacağız. 15 Eylül 2013 Pazar günü saat 14.30’da Elbistan Çim Saha’da yapılacak olan maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Hemşerilerimizden takımlarına destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA