Duhok Spor Lige Mersin'de Hazırlanıyor

MERSİN - Irak Birinci Ligi takımlarından Duhok Spor, İçel'de kamp yapıyor. Konuk takım, Akdeniz Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

Akdeniz Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012-2013 futbol sezonunu 5'inci olarak bitiren, 1970 yılında kurulan Duhok Spor, eğitim ve hazırlık kampı çalışmaları çerçevesinde İçel'e geldi. Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor tesislerinde İçel Süper Amatör Ligi hazırlıklarını sürdüren Akdeniz Belediyespor'la dostluk maçı yapan konuk ekip karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Duhok Spor yönetici ve temsilcileri maçın ardından Akdeniz Belediyespor Kulübü ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk'ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Türk, ziyarette yaptığı konuşmada, Duhok Spor'un kamp programı çevçevesinde İçel'e geldiğini ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti.

Sporculara ve yöneticilere yeni sezonda başarılar dileyen Türk, Akdeniz Belediyespor'un yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili de bilgi verdi.

Duhok Spor yöneticileri ise Türkiye'de verimli bir kamp sezonu geçirdiklerini belirterek geçtiğimiz yıl da Akdeniz Belediyesporla hazırlık maçı yaptıklarını hatırlattı.

Konuşmaların ardından Duhok Spor Kulübü yöneticileri, Belediye Başkanı Fazıl Türk'e takımlarının flamasını ve forma hediye etti.

Kaynak: AA