Büyükşehir Belediyespor Kaybettiği 2 Puana Üzülüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İskenderun Demir Çelikspor maçında kaçırdığı galibiyete üzülüyor.


Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, dün deplasmanda oynadıkları İskenderun Demir Çelikspor maçına iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda buldukları gol ile öne geçtiklerini söyledi.

Ancak bu golün ardından yakaladıkları net 2 gol fırsatını değerlendiremediklerini kaydeden Doğrul, şöyle konuştu:

"Rakip takım yakaladığı pozisyonu değerlendirince maç berabere sonuçlandı. Ligin ilk maçının verdiği stres ve yol yorgunluğu da bizi olumsuz etkiledi. Güçlü rakibimiz karşısında maç genelinde iyi bir oyun sergiledik. Ancak ikinci golü atamayınca rakibimizin direncini kıramadık. Galibiyete yakın taraftık. Galibiyeti kaçırdığımıza üzülüyoruz ancak puanla döndüğümüz için de sevinçliyiz. Hakem çok iyi maç yönetti. Tüm kararlarında objektif davrandı. Rakip takım yöneticisi ve seyircisi de bizi misafirperverlikle karşıladı. Kendilerine davranışları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Dosluk içinde geçen maçta puanlar paylaşıldı."

Doğrul, futbolculara 1 gün izin verdiklerini ifade ederek, yarın toplanacak takımın Altay maçı hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.


Kaynak: AA