Altınordu Bıraktığı Yerden Başladı

İZMİR - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tepecikspor'u 3-0 yenerek ligdeki ilk sezonunda birinci haftayı lider geçen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Önümüzdeki haftalarda daha güçlü ve daha iyi futbol oynayan bir takım olmayı hedefliyoruz" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında karşılaştıkları rakipleri Tepecikspor'un geçen sezon şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu, lige galibiyetle başlayarak önemli bir işi başardıklarını belirtti.

Aldıkları net skorun, takımdaki istikrarın sonucu olduğuna işaret eden Eroğlu, "Bu maç, bazı eksiklerimizi de ortaya çıkardı. Kısa süre sonra her şey tamamen rayına oturur. Eksiklerimizi giderir, hatalarımızı değerlendirir ve bunları minimuma indiririz. Önümüzdeki haftalarda daha güçlü ve daha iyi futbol oynayan bir takım olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

-Gollerden ikisi yeni oyunculardan

Tepecikspor karşısında yeni oyuncuları Gökhan Karadeniz ve Mertan Caner Öztürk'ün birer gol kaydettiği Altınordu'da 20 yaşındaki Halil İbrahim Tuna da 1 gol attı. Genç oyuncu geçen sezon Altınordu formasıyla Spor Toto 3. Lig'de 2 gol kaydetmişti. Altınordu'nun Galatasaray'dan transfer ettiği ve sarı-kırmızılı ekibin A2 takımında 26 gol kaydeden Mertan Caner Öztürk, Altınordu ile ilk çıktığı profesyonel lig maçında gol sevinci yaşadı.

İzmir temsilcisi gelecek hafta 14 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda Ofspor'u konuk edecek.

Kaynak: AA