Fenerbahçe'de Kasımpaşa Maçının Hazırlıkları

İSTANBUL - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların salonda kuvvet çalışmaları yaptığı bildirildi.

Sakatlığı geçen Emre Belözoğlu'nun takımla birlikte çalıştığı, Joseph Yobo'nun ise tedavi ve çalışmasını takımdan ayrı gerçekleştirdiği özel program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi.

Antrenmana, milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles'in katılmadığı ifade edildi.

Sarı-lacivertli futbolcuların yarını izinli geçirecekleri ve 9 Eylül Pazartesi akşamı yapacakları antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecekleri belirtildi.

-3 futbolcuya doğum günü kutlaması

Sarı-lacivertlilerde, antrenman sonrası Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz ve Joseph Yobo'nun doğum günleri kutlandı.

Tesislerde yapılan kutlamada, 6 Eylül 1980 doğumlu Yobo, 7 Eylül 1980 doğumlu Emre Belözoğlu ve 7 Eylül 1983 doğumlu Mehmet Topuz için doğum günü pastası kesildi.

Kaynak: AA