Trabzonspor Basketbol Takımı Sezonu Açtı

Bu sezon Beko Basketbol Ligi’de mücadele edecek olan Trabzonspor Basketbol, yeni sezonu organize ettiği geceyle açtı.

Trabzonspor Basketbol Takımı yeni sezon öncesi bu akşam 19 Mayıs Spor Salonu’nda yaptığı açılış töreniyle taraftarlarının karşısına çıktı. Carizma Şov’un yaptığı gösteriyle başlayan gecede ardından basketbol takımı sporcuları taraftarlara tanıtıldı. Coşkulu bir taraftar önünde gerçekleştirilen açılış törenine İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, Trabzonspor eski başkan adayı ve basketbol takımına destek veren Muharrem Usta ve çok sayıda davetli de katıldı

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, basketbol liginde hedeflerinin ligi ilk 8 arasında tamamlayarak Play-off’lara kalmak olduğunu vurguladı.

Hopikoğlu, Fenerbahçe Ülker’den transfer ettikleri Can Maxim Mutaf’ı alırken ciddi güçlükler yaşadıklarını belirterek, “2 aydır Can Maxim Mutaf’ı almak için uğraşıyorduk. Ama sürekli Aziz Yıldırım engeli ile karşılaştık. En sonunda Fenerbahçe kulübü içerisinde Trabzonspor’un dostluğuna inanan bazı kişilerin devreye girmesiyle de bu transferi gerçekleştirdik. Çok değer verdiğimiz önemli bir oyuncu. Fenerbahçeliydi şimdi Trabzonsporlu oldu ve bu forma için elinden geleni yapacağından eminim. Kaya Peker ve Tutku Açık’a da bize transfer olurken gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından basketbol takımı yöneticileri ve sporcuları taraftarları selamladı. Gecenin sonunda ise Karadenizli sanatçı Resul Dindar bir konser verdi.

Kaynak: İHA