Suşehri Belediyespor’da Hedef Bal Ligi

2012-2013 Sivas Büyükler Birinci Amatör Kümede yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan ve hedef çıtasını yükselten Suşehri Belediyespor yeni yapılanma dönemine girdi.

Teknik direktör ve futbolcu kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Suşehri Belediyespor toplanmaya başladı.

Kadrosunda iki Nijeryalı futbolcuyu da barındıran Suşehri Belediyespor futbol takımı ve Suşehri Belediyespor yeni Teknik Direktörü Erol Büyük Belediye Başkanı Sedat Sel ile tanışma yemeğinde Aspasya Parkı Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Zor bir viraja girdiklerini belirten Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “Suşehri Belediyespor kulübü adı altında birçok branşta sportif faaliyetleri hayata geçirerek gençlerimize sahip çıktık bu doğrultuda geçen sezon namağlup şampiyon olan bizi ve ilçemizi gururlandıran futbol takımımızda hedef çıtasını yükselttik. Bu doğrultuda geçen dönem bizlere hizmet edip emeği geçen teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. 2013-2014 futbol sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek takımımızda yeniden yapılanmaya gittik bu süreçte teknik kadromuzda ve futbol takımımızda birçok oyuncu değişikliğini sağladık takıma faydalı olabilecek arkadaşlarımızı uzun araştırmalar sonucunda Suşehri’ne getirdik ve futbol takımımız çalışmalarına başlamıştır” dedi.

Hedefin BAL ligi olduğunu ifade eden Başkan Sel; “BAL Ligi olarak belirlediğimiz yeni hedefimize ulaşmak için Sivas’ta hiçbir amatör takımda olmayan bir tanesi santrafor diğeri kaleci olmak üzere iki Nijeryalı futbolcuyu kardeşlerimizi renklerimize bağladık. Futbol takımımızın hedefleri doğrultusunda hiçbir zaman ufak hesapların peşinde olmadık profesyonelce düşünerek hareket etmeyi kendimize prensip edindik. Takımımızın ilçede sağladığı atmosferde bu manada seyirciyle güzel diyalogları ortaya çıkarttı. İlçe stadyumumuzdaki eksikleri de tespit ederek daha kullanışlı bir konuma gelmesi için gerekli girişimlerimizi yapacağız yine futbol takımızın idmanlarını daha rahat yapabilmesi için SODES projesi kapsamında sunu çim sahamız bakanlık tarafından onaylandı ve yakın bir zamanda alt yapı çalışmalarına başlayacağız. Futbol takımımızın kaldığı tesisleri elden geçirerek daha kullanışlı bir hale getirdik futbolcu kardeşlerimizin idman ve maçları için kullanabilecekleri futbol takımına yakışır bir otobüs ya da minibüs alma konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah verdiğimiz bunca emeğin karşılığında futbolcu kardeşlerimizde teknik ekiple birlikte uyum içerisinde sahada sportmence mücadele ederek belirlenen hedefe ulaşacaklardır. 2013-2014 futbol sezonunda futbol takımımıza başarılar diliyorum tüm sporseverleri de takımına destek vermeleri için ilçe stadyumuna ve deplasman maçlarına davet ediyorum.”diye konuştu.

Kaynak: İHA