Sivasspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları

SİVAS - Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Başkanımızla görüşeceğiz ve takımımıza güç katabilecek arkadaşlarımız olursa onları değerlendireceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Sivasspor, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Top kapma, kondisyon ve pas çalışması yapan futbolcular, yarı alanda minyatür kale maçla idmanı tamamladı.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımında bulunan kaleci Milan Borjan ve Cihan Özkara ile izinli olan Ahmet Aras katılmadı. Ziya Erdal, Abdurrahman Dereli, Mehdi Taouil ve Abdulkadir Özgen, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı salonda çalıştı.​

Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Carlos, transfer döneminin bugün sona ereceğinin hatırlatılması üzerine, "Transferleri kesinleştirmek için birkaç saatimiz var. Başkanımızla görüşeceğiz ve takımımıza güç katabilecek arkadaşlarımız olursa onları değerlendireceğiz" diye konuştu.

Transfer yapmaları halinde bazı futbolcuları başka takımlara gönderebileceklerini belirten Carlos, "Onların gelmesiyle takımımızdan gidip de başka takımda deneyim kazanması gereken, onlara yer açması gereken futbolcular olabilir. Onlara da bu konuda kolaylık sağlayacağız" ifadesini kullandı.

Takım kaptanı Kadir Bekmezci ise Fenerbahçe maçını unuttuklarını ve Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini dile getirerek, "İyi futbol sergileyip seyircimiz önünde 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Sivas Kongresi'nin 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yarın Cumhuriyet Kupası maçında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bekmezci, "Kupayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA