Osmaniyespor'da Türkiye Kupası Hazırlığı

OSMANİYE - Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Osmaniyespor 2011, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Payas Belediyespor 1975 maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Muhittin Çenet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cevdetiye Spor Kompleksinde kupa maçının hazırlıklarının sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye Kupası maçının kentte futbol heyecanı yaşattığını ifade eden Çenet, şunları kaydetti:

"Takımımız Nevşehir'deki 10 günlük kampı tamamladı. Hazırlıklarımızı Osmaniye'de sürdürüyoruz. Salı günü 7 Ocak Şehir Stadı'nda komşumuz Payas'ın takımını ağırlayacağız. Rakibimiz üçüncü lig takımı. Biz de iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bizim için Türkiye Kupası, ayrı bir heyecan anlamına geliyor. Futbolcularımıza güveniyorum. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum."

Antrenör Nuh Kurt da Payas Belediyespor 1975 karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Taraftar desteğine ihtiyaç olduğunu söyleyen Kurt, "Kadromuza katmak istediğimiz futbolcular var. Eksiklerimiz olsa da kupa maçında kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını ve maç boyunca desteklemesini bekliyoruz" diye konuştu.

Bu arada,Osmaniye 80 Taraftarlar Derneği yöneticileri de antrenör Nuh Kurt'a çiçek verirken, futbolculara baklava ikram etti.

Kaynak: AA