Lapseki Spor Yaz Okulu Sona Erdi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan Futbol Okulunda başarılı olan öğrencilere Belediye Meclis Salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Lapseki Belediye Başkanı ve aynı zamanda Lapseki Spor Kulüp Başkanlığı görevini de üstlenen Başkan Ekim, elli sporcu arasından başarılı olan öğrencilere sertifikalarını teslim etti. Lapseki Spor Yaz Okullarının her yıl daha iyiye doğru ilerlediğini ifade eden Başkan Ekim, iddiasına kanıt olarak U 11 takımının Çanakkale Bölgesinde düzenlenen futbol turnuvasında hiç yenilmeden finallerde penaltılar sonucu elenerek ikinci olmasını gösterdi. Öğrenci velilerinin de katılıyla Lapseki Belediye Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Başkan Ekim, “U 11 Futbol okulunda yer alan sporcularımız bu sene Gelibolu Grubundan birincilikle çıkarak finaller için Çanakkale'de yer aldı. Hiç yenilmeden geldiği finalde penaltı atışları sonucunda elenerek ikinci oldu. Bu her yıl daha da iyiye gittiğimizin işaretidir. Bizlerde çocukluğumuzda Lapseki sporda top koşturduk. Meslek sahibi olduktan sonra idareci olduk ve tekrar Lapseki sporun yönetiminde görev aldık. Futbol oynadığımız yıllarda spor sayesinde birçok arkadaşlarımız oldu. Bunlar sporun insana kattığı çok anlamlı değerlerdir. Sizlerinde arkadaşlığınızın pekişmesini ve derslerinizde de başarılı olmanızı diliyoruz.. Daha iyi koşullarda spor yapmanız için elimizden geleni yapıyoruz. Ben sertifika almaya hak kazanan sporcularımızı da tebrik ediyorum. Bu başarıları ödüllendirdik. Sporcularımızı aileleriyle birlikte İstanbul'da oynanan U20 Dünya kupası üçüncülük ve dördüncülük maçının yanında Fransa ve Uruguay arasında oynanan final maçlarına da götürdük. Bizlere bu konuda destek veren Teknik Direktör Utku Kolkoparan'a da teşekkür ediyoruz. İnşallah sizlerde iyi birer sporcu ve yönetici olarak hayatta başarılı kademelere ulaşırsınız" dedi.

Sporculara süt ikramı yapılarak sertifikaları teslim edildi. Lapseki Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektiren minik sporcular başarılı olmaz sözü verdi.

Kaynak: İHA