Kayseri Erciyesspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Akhisar Belediyespor ile iç sahada yapacakları maçla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Hacı Boydak Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmanla sürdüren Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Çapa, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk 3 haftasında takımda gördükleri eksiklikleri giderdiklerini belirten Çapa, "Senijad Ibricic'in gelmesiyle kafamızdaki kadroyu kurduğumuzu düşünmüştük ama Randall Azofeifa'nın bir maç oynayamaması orta sahada bizi sıkıntıya soktu. O yüzden çok mutlu bir 3 hafta geçirmediğimizi söyleyebiliriz. Oyun anlamında ise bizden çok üstün rakiplerimizin olduğunu söyleyemeyiz" diye konuştu.

Çapa, şunları söyledi:

"Ligin 4. haftasına giriyoruz. Transfer dönemi kapanıyor. Çok fazla da bahanemiz kalmadı. Bahane de göstermedik bugüne kadar ama artık Akhisar Belediyespor maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz. İsim olarak olmasa da kadro olarak iyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Panik yapmaya gerek yok. Takım oyun olarak kötü olsa bizi sıkıntıya sokardı ama oyun olarak güçlü olduğumuzu düşünüyorum."

-Yeni transfer Traore idmana çıktı

Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından güç ve dayanıklık çalışması yaptı.

İtalya'nın Milan takımından 1 yıllığına kiralanan orta saha oyuncusu Bakaye Traore, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı.

Kaynak: AA