İnegölspor’dan Son Dakika Golü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, transferin son gününde Bandırmaspor’dan orta saha oyuncusu Ercan Göç’ü satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı.

İnegölspor Transfer Komitesi, transferin son gününe kadar yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Komite transferin son günü Bandırmaspor’dan orta saha oyuncusu Ercan Göç’ü bordo-beyazlı renklere bağladı. Transfer hakkında açıklama yapan İnegölspor Basın Sözcüsü Yardımcısı Emrah Erim, Bandırmaspor’dan Ercan Göç’ü satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladıklarını belirterek, “Yönetim olarak transferin son gününe kadar çalıştık. En son bugün Bandırmaspor’dan Ercan Göç’le satın alma opsiyonu İnegölspor’da olmak üzere 1 yıllık kiralık olarak anlaştık. Kendisi orta saha oyuncusu. Eminim takımımıza güç katacaktır. Biz de yönetim olarak teknik heyetimizin dediklerini yaptık. Kadromuzu kurduk. Bundan sonra takımımızdan başarı bekliyoruz. İlk maçımız olan Kırklareli’den galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Ercan Göç, geçtiğimiz yıl Bandırmaspor ile çıktığı 27 maçta 1 gole imzasını atmıştı.

Hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan İnegölspor’un deplasman sponsorluğunu İnegöl Beşiktaşlılar Derneği üstlendi. İnegölspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdem Akdağ, İnegölspor’a üçüncü kez deplasman sponsoru olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.


“GALİP GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”
İnegölspor Takım Kaptanı Kemal Hastürk, hafta sonu deplasmanda ligin ilk maçında karşılaşacakları Kırklarelispor maçıyla alakalı, “Takım arkadaşlarım adına hocalarımız olarak galip geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

Öte yandan, Pianalitik Dershanesi toplu kombine bilet alımı yaparak İnegölspor’a destek verdi.

Kaynak: İHA