Eskişehirspor’dan Son Dakika Transferler

Galatasaray'dan Erman Kılıç, İtalya Parma'dan Christobal Jorquera ve Beşiktaş'tan alınan Tanju Kayhan bugün imza atarak Eskişehirsporlu oldular.

Kulüp 2. Başkanı Ahmet Yalçın ve Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman'ın da katıldığı imza töreni İstanbul'da gerçekleşti. Eskişehirspor, Sivasspor'un geçen yılın flaş futbolcusu olan Erman Kılıç'ı transfer eden Galatasaray Kulübü'nden bonservisi ile transfer ederek kendisi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 1983 Erzincan doğumlu ve orta saha mevkinde görev alan Erman Kılıç, futbola Bergamaspor'da başladı.

Daha sonra sırasıyla Göztepe, Elazığspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor ve Galatasaray'da görev aldı.

Cristobal Andres Jorquera Torre, İtalya'nın Parma takımından, satın alma opsiyonu Eskişehirspor'da olmak üzere 1 yıllığına kiralandı. Jorquera, 1988 Şili doğumlu ve hücum bölgesinde görev alıyor. Daha önce İtalya'nın Genoa ve Parma takımlarında da oynayan futbolcu, Şili Milli Takımı'nda 4 kez forma giydi.

Beşiktaş tarafından Avusturya'dan transfer edilen ve Avusturya Milli Takımı'nda oynayan Tanju Kayhan, satın alma opsiyonu ile Eskişehirspor'a 1 yıllığına kiralandı. Tanju 1989 Avusturya doğumlu ve defans-bek mevkinde görev alıyor. Daha önce Rapid Wien, Wiener, Beşiktaş ve İçel İY takımlarında görev alan Tanju 3 kez de Avusturya U21 Milli Takımı'nda forma giydi.

Kaynak: İHA