Adanalı Sporcular Kupayla Döndü

Adanalı sporcular İstanbul’da gerçekleştirilen “Trap Kulüpler Arası Türkiye Birinciliği”nde, ferdi olarak altın ve takım olarak ikincilikle gümüş madalya kazandılar.

Ferdi olarak Hakan Yüzbaş altın madalya ve takım halinde ise Ali İhsan Kaya, Ali Kocabey ve Hakan Yüzbaş Adana Gençlikspor ikinci olarak gümüş madalya ve ikincilik kupasını alarak kente döndü.

Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey, beraberinde Hakan Yüzbaş ve Ali İhsan Kaya ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’yi makamında ziyaret etti.

Atıcılık sporunda önemli başarılar elde edildiğine dikkat çeken Hadi, “İstanbul’da gerçekleştirilen Atıcılık Trap Kulüpler Arası Türkiye Birinciliği’nde, güçlü rakiplere rağmen birincilik, takım halinde ise ikincilik kazanılması beni gururlandırdı. Başarılı olan sporcularımıza plak ve fişek yardımı yaptık. Madalya kazanan sporcuları kutluyorum. Sık sık müsabaka yaparak milli takımlara daha çok sporcu göndermeleridir” dedi.

Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Kocabey, tesis ve malzeme konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin başarıda büyük payının bulunduğunu, çıtayı yüksek tutarak milli takımlara daha çok sporcu göndereceklerini kaydetti.

Ziyarete, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Kazım Tekin ve Mahmut Kır, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun katıldı.

Kaynak: İHA