Salih Uçan: “şampiyonluk Yolunda Orta Sahada İyi Bir Rekabet Var”

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından düzenlenen, ‘Nike Halı Saha Ligi’ bugün oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Fenerbahçeli genç yetenek Salih Uçan’da turnuva sonrası şampiyon olan takıma ödüllerini verirken ayrıca açıklamalarda bulundu. Alibeyköy Spor Kompleksi’nde gerçekleşen organizasyon sonrası açıklamalarda bulunan Salih Uçan, “Futbola mahalle aralarında ve halı sahalarda başladım” dedi.

U19 ve U20 Milli Takım’ın maçları sebebiyle Fenerbahçe ile hazırlık kampının bir bölümüne katılamadığını vurgulayan sarı-lacivertli futbolcu Salih Uçan, “1 hafta takımımla birlikte olabildim. Tekrar U19 Milli Takım ile birlikte Avrupa Şampiyonası’na gittim. O biraz Fenerbahçe'nin kampından ayrı kalmama sebep oldu. Şuan da da antrenmanlarımız devam ediyor. Yavaş yavaş eski kuvvetime kavuşuyorum. Geçen seneye oranla orta saha mevkiine iyi transferler oldu. Şampiyonluk yolunda orta sahada iyi bir rekabet var. Bende o rekabetin içindeyim. İnşallah iyi olan zaten formayı alır ve takıma faydası olur” diye konuştu.

Kaynak: İHA