Manavgat İşitme Engelliler Birinci Grupta Mücadele Edecek

Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın mücadele edeceği Türkiye işitme engelliler 2013-2014 futbol liginde gruplar belli oldu.

Manavgat İşitme Engelliler takımının mücadele edeceği 1.Grupta; İstanbul Anadolu, İstanbul Üsküdar, İstanbul Kartal, Bursa Yıldırım, Kocaeli Gölcük, İzmir Karşıyaka, Denizli, Isparta ve Konya takımları yer alıyor.
Tercüman Guddusi Aydın aracılığı ile açıklama yapan Kulüp başkanı Hasan Hüseyin Aydın, işlerinin geçen yıla göre zorlaştığına dikkat çekerek ”Geçen yıl Grubumuzda 8 takım vardı. Biz grubumuzda namağlup lider olarak Türkiye şampiyonasına katılmıştık. Bu yıl takım sayısı 10’a çıkarıldı. Geçen yıl grubumuz, bölge olarak ülke çeyreğini kapsıyordu. Yani güney batı bölgesindeki takımlarla müsabaka yapıyorduk. Bu sezonda bölge olarak ülke yarısını kapsayan batı bölgesindeki takımlarla mücadele yapacağız. 3 İstanbul temsilcisinin yanı sıra Kocaeli, İzmir, Denizli, Isparta, Konya ve Bursa takımları ile mücadele yapacağız. Mesafenin uzaması bizi zorlayacak. Takımımızda oynayan sporcularımızın tamamı gündüz başka işlerde çalışıp akşam idmanlarını yaparken hafta sonu izinlerinde maçlara çıkıyordu. Deplasman müsabakalarında gidiş ve dönüşler için iş yerlerinden izin almakta zorlanıyorduk. Şimdi mesafe uzamış oldu. İzin alma işimiz de aynı ölçüde zorlaştı. Her yıl olduğu gibi biz bu zorluklarla mücadele edeceğiz.

Manavgat İşitme engelliler spor kulübü olarak, amacımız yetkililerimizin ve halkımızın desteği ile her türlü sıkıntıyı el birliği ile aşarak, İlçemizi en iyi şekilde temsil edip Türkiye şampiyonasında derece yapmak olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA