Boluspor'da Fatih Gül Yeniden Takıma Katıldı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da eski futbolcu Fatih Gül yeniden takıma dönerken, ön çapraz bağları yırtılan Ali Güzeldal ise ameliyat oldu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Boluspor, günde çift idmanla 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Sabah idmanında kahkahalar eşliğinde çalışan takım, 1,5 saat boyunca eğlenceli bir idman geçirdi. Geçtiğimiz yıllarda kırmızı-beyazlı takımın formasını giyen ve uzun süredir takıma döneceği konuşulan orta saha oyuncusu Fatih Gül, yeniden takıma katıldı.

Geçen yıl Kartalspor ve Karşıyaka formaları giydikten sonra bu sezon kendisine takım bulamayan Gül, Boluspor yönetimiyle anlaşarak eski takımına katıldı.

Diğer yandan, Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan ve ön çapraz bağlarının yırtıldığı tespit edilen Ali Güzeldal, İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu. Tecrübeli futbolcunun ameliyatının başarılı geçtiği belirtilirken, 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA